Fono

En blogg om overraskende ting

Et fantastisk skap!

2 kommentarer

Vi hadde det så bra i skapet…Masse mat til oss: mel, lasagne, ris, korn, nøtter og mye mer! I tillegg var det også serviett på papir: helt perfekt for å invitere venner å sove. Vi hadde det så bra til…en dum jente ville spise våre lasagner! Hun ble sin da hun så at hun måtte dele maten med oss. Så ble vi fjernet i søppelkassen og noen av oss ble suget opp med støvesuger. Men det gjøre ingenting til oss, vi overlever dette og skal finne nye skap! Hvem er vi akkurat? Melmøll! Og vennene våre er andre små nydelige runde og sorte dyr med brune/grå flekker. Vil du dele maten din med oss? Isåfall bare si ifra, så kommer vi med en gang! Vi har også snille kusiner som kan hjelpe deg hvis du ønsker deg en ny garderobe, eller hvis du liker godt ekstra-pustende ulltøyer med huller.

Reklamer

2 thoughts on “Et fantastisk skap!

  1. Oh nej! Även här finns det en stygg flicka som håller oss från att äta äpplen på hyllan. Vad irriterande! ~ Hilsen från de svenska myror.

    • De Norske møllene støtter de Svenske maurene…Mennesker, hør på oss: dere vil godt være åpne, ikke sant? Det betyr at dere må åpne skapene, åpne syltetøylokkene, åpne melpakkene! Så enkelt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s