Fono

En blogg om overraskende ting

Tilfeldig oppskrift

Legg igjen en kommentar

Det er bra å lage kake selv…Da vet du i det minste hva som er inni kaken…men kanskje venner med hvem denne kaken ble delt, ikke vet! Spesielt hvis kake lages litt tilfeldig…Det er bra å ha en oppskrift som er helt perfekt…men det kan være mye mer spennende å erstatte eller tilsette noe og å få en overraske da man spiser den kaken. Kan vi smake hva kaken er lagd av? Er den god? Bedre enn den opprinnelige oppskriften? Ja, det finnes sikkert en liten risiko for at den kaken ikke hever seg eller smaker forskjellig fra forventet. Men likevel er det ofte gøy!

Hva hadde jeg i min siste kaken som ikke bli skrevet i oppskriften?

– Apricot syltetøy istedenfor en del av sukker

– Rosiner marinert i hvit vin

– kandisert kvann:  grønne flekker i kaken! Noen trodde at det var mugg…nei!!!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s